YourLike
Felhasználási feltételek
Üdvözlünk a YourLike-on!
A YourLike használatával automatikusan elfogadod az alábbi felhasználási feltételeket!
Fenntartjuk a jogot, hogy a jelenleg hatályban lévő felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsuk. A módosításról a YourLike felületein vagy e-mailben vagy más internetes formát igénybe véve tájékoztatjuk minden regisztrált felhasználónkat. A módosítást követően az oldal használatával automatikusan elfogadod a módosításokat!
1. A YourLike szolgáltatásai
A YourLike szolgáltatás alatt az összes oldalt, az összes funkciót, az összes képet, beleértve saját és felhasználó által feltöltött képet értünk.

A YourLike szolgáltatásait magánszemélyek és jogi személyiséggel nem rendelkező cégek is igénybe vehetik, a YourLike irányelveit betartva!

14 éven aluli természetes magánszemélyek a szolgáltatást csak szülői engedéllyel vehetik igénybe!

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy minden további értesítés nélkül töröljük azon felhasználókat, akik más személy nevével, képével, vagy bármilyen más személyes információjával visszaélnek!
A YourLike-ról továbbá törlünk minden olyan tartalmat, amely:
- megsért bármilyen védjegyet,

- más személyt vagy csoportot sért,

- obszcén vagy trágár kifejezést tartalmaz,

- rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális vagy politikai és világnézeti hovatartozását gyalázza, illetve sérti.

Irányelveinket sértő regisztrációt jogunkban áll törölni!
A YourLike fenntartja a jogot a szolgáltatások megtagadására más felhasználóktól!
2. Magatartás a YourLike-on
A YourLike használatával beleegyezel abba, hogy felelősségteljes magatartást tanúsítasz más felhasználónkkal szemben és kerülöd a tisztességtelen viselkedést!

A felhasználási feltételek elfogadásával tanúsítod, hogy nem használod a YourLike-ot más felhasználó zaklatására, rágalmazására vagy bármilyen olyan tevékenységre, amely etikai és jogi értelemben elítélendő.

A felhasználási feltételeket megsértő felhasználókat jogunkban áll korlátozni, illetve törölni!

Minden felhasználó teljes mértékben felelős azokért a tartalmakért, amelyeket a YourLike felületein elhelyez, ideértve a képeket, saját személyes adatokat, beszélgetéseket és minden írásos és nem írásos tartalmat!

A YourLike-nak joga van a közzétett, egymással megosztott üzeneteket és tartalmakat ellenőrizni, azonban erre nem kötelezhető! A YourLike használatával beleegyezel abba, hogy a YourLike eltávolítson minden olyan tartalmat, amely bármilyen módon sérti a YourLike etikai és jogi irányelveit, valamint a hatályban lévő jogszabályokat!

A YourLike-on tilos többek közt:
- a szolgáltatásaink módosítása, adaptációja, visszafejtése,

- bármilyen program használata, amellyel a YourLike szolgáltatás módosítható,

- a YourLike számítástechnikai részébe való jogosulatlan behatolás (hackelés),

- a jogosulatlan adatgyűjtés más felhasználótól,

- a YourLike felületeinek, funkcióinak módosítása, átalakítása, szerkesztése!

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a Felhasználóinak a regisztrációkor megadott adatok alapján (perszonalizált) hirdetéseket (Banner és szöveges formában), reklámleveleket, valamint a levelek végén található reklámokat küldjön a YourLike üzenetkezelő funkcióján keresztül.

Beleegyezik minden felhasználó továbbá abba, hogy a YourLike-ot kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely abból származik, hogy Te a YourLike szolgáltatásait használod vagy annak használatával függ össze. Ebbe beletartozik bármilyen jogi követelés és költség is.

A YourLike használatával Te nyilatkozol, hogy a YourLike etikai és jogi szabályait betartod, továbbá nem tanúsítasz olyan magatartást, amely bármilyen módon sérti a hatályos magyar jogszabályokat. Nyilatkozol továbbá, hogy a netikett betartásával használod a YourLike-ot.

A YourLike használatával a fent leírtakat tudomásul veszed és elfogadod!